Ε Ν Ι Α Ι Ο

ΑΝτιμνημονιακό ΑΓωνιστικό ΚΙνημα «ΑΝ.ΑΓ.ΚΙ.»-«Αγωνιστική Ενιαία

Κινητοποίηση»-Συνεργαζόμενοι Δικαστικοί Υπάλληλοι

 

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2013

 

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση της ΟΔΥΕ, αναφορικά με τη συνάντηση του προεδρείου με τον νέο υπουργό της Δικαιοσύνης.

Μας έδωσε την αίσθηση κειμένου που είχαμε ξαναδιαβάσει κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Μας έδωσε την αίσθηση ότι το προεδρείο ήθελε να πειστεί από τον υπουργό, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την χαμένη περυσινή χρονιά, περιμένοντας τα ίδια που περιμένει και τώρα.

Μας έδωσε την αίσθηση ενός κειμένου από το οποίο λείπει η εκτίμηση για αυτά που ειπώθηκαν και για αυτά που διεκδικούμε.

 

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Η εκτίμηση η δική μας είναι ότι είναι μία από τα ίδια. Η μνημονιακή κυβέρνηση αυτό που ζητάει από εμάς είναι χρόνο, χρόνο αδράνειας και τα προβλήματά μας να βαλτώσουν, χωρίς να τα διεκδικούμε. Καλούμε το προεδρείο της ΟΔΥΕ εγκαίρως να κάνει συμβούλιο και συνέδριο για να καθορίσουμε τα αιτήματα της επόμενης χρονιάς, την τακτική μας και τις δράσεις μας. Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Αναμένεται, εκτός από το ότι έχουν κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια συναδέλφων μας, να αρχίσουν οι Τράπεζες να τους τα βγάζουν σε πλειστηριασμό. Αυτό που λέμε εμείς και θα πρέπει να το πιστέψει και το προεδρείο είναι

 

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

 

Επίσης, καλούμε την ΟΔΥΕ να διερευνήσει τον τρόπο εκλογής αντιπροσώπων στον Σύλλογο Ηλείας με επιστολική ψήφο, που απαγορεύεται από τον Ν. 1264/82. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και πρέπει να αντιμετωπιστεί ειδικά με τους Συλλόγους που έχουν μέλη σε απομακρυσμένες περιοχές, κυρίως στα νησιά. Το ΕΝΙΑΙΟ έχει πρόταση για το συγκεκριμένο θέμα.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, το οποίο αναμένεται να είναι θερμό και ακόμα πιο θερμό το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ε Ν Ι Α Ι Ο

ΑΝτιμνημονιακό ΑΓωνιστικό ΚΙνημα «ΑΝ.ΑΓ.ΚΙ.»

Δικαστικών Υπαλλήλων